forex trading logo '

Colindul copiilor pentru sufletul oamenilor
Scris de mihaiela lazar   

Colindul copiilor pentru sufletul oamenilor

Când se aud clinchetele de clopoței alături de glasurile cristaline ale copiilor, se vestește că au sosit colindătorii. Colindătorii s-au pregătit cu colinde autentice, românești pentru a încânta sufletul ascultătorilor în cadrul proiectului județean de parteneriat educațional ”Colind din suflet pentru suflet”, din cadrul Stategiei Naționale de Acțiune Comunitară-SNAC.

 

Aflat la a patra ediție, acest proiect a fost inițiat de Liceul de Artă ”Ioan Sima” Zalău și Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Zalău alături de următorii parteneri: Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sălaj și Școala Gimnazială Plopiș.

Acest spectacol de colinde religioase românești ne amintește de anii copilăriei îndemându-ne să fim mai buni și să nu uităm că tradițiile trebuie păstrate și transmise cu sfințenie generațiilor următoare. Acest lucru se întâmplă la școala noastră Liceul de Artă ”Ioan Sima” unde datorită colegilor mei inimoși profesor Titus Câmpean și profesor Rodica Pop Seling sunt sădite în sufletul copiilor grupului ”Tradiții” rădăcinile neamului nostru românesc pentru ca datinile și obiceiurile acestui popor să dăinuie mereu. Sunt și alți profesori cu suflet mare precum profesor Diana Brândușan și profesor Mălina Mureșan care le transmit copiilor măiestria artelor plastice.

Scopul acestui proiect este unul umanitar, dorindu-ne să aducem lumină și căldură în sufletul copiilor, motiv pentru care prin eforturile tuturor celor implicați, a fost dăruit un televizor și suma de aproape 1500 de lei unor elevi de la Liceul de Artă ”Ioan Sima” Zalău.

Mulțumim oamenilor cu suflet care au sprijinit și au făcut posibil realizarea acestui proiect și nu uitați : dragi oameni, doar dăruind puteți deveni mai buni!

Consilier educativ, profesor Camelia Cosma

 

 


@ 2013, Liceul de Arta "Ioan Sima" Zalau, site realizat si administrat de profesor vioara Lazar Mihaiela